Servei educatiu

Recursos educatius

El servei educatiu del Museu del Suro de Palafrugell posa a disposició dels docents un seguit de material per tal de treballar els continguts de l’oferta educativa a l’aula.

Continguts educatius del Museu del Suro

Continguts educatius del Conjunt Monumental de Sant Sebastià de la Guarda

Edició Salvador Bonet. Arxiu Municipal de Palafrugell.
Edició Salvador Bonet. Arxiu Municipal de Palafrugell.

Activitats familiars en línia

Amb aquestes ACTIVITATS CREATIVES que us proposem, afavorim el desenvolupament de la creativitat i la imaginació, els ajudem a aprendre i a expressar emocions i també a plasmar la seva percepció el món. Alhora desenvolupen la concentració, la paciència i la perseverança. I de retruc reforcem el domini de la psicomotricitat i augmentem l’autoestima i l’autoconfiança en treballar de manera autònoma els diferents procediments.
I si a més utilitzem diferents textures d’un mateix material com el paper, l’aglomerat o els discos de suro els aportem el coneixement d’un material orgànic, natural, no tòxic i biodegradable. En definitiva el suro ens dona la oportunitat de promoure la creació artística a través del reciclatge.

Altres recursos educatius

– Participa en el Kahoot sobre l’exposició “Els ocells de la sureda i el seu entorn mediterrani. Diari d’un naturalista”.
– Catàleg de l’exposició “Dones del suro: treball i societat”
Catàleg de l’exposició “Les cooperatives de consum en territori surer”
– Web del Patrimoni industrial català http://patrimoniindustrial.cat/
– Joc “L’explotació dels recursos naturals fa 2.200 anys”. Descobreix la civilització ibèrica a partir d’aquest joc del Cap de Setmana Ibèric 2020

Després de descarregar-vos els recursos adjunts, i si voleu accedir a més continguts, ompliu el formulari següent:

    En compliment Reglament (UE) 2016/679 del parlament europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, i la normativa estatal sobre aquesta matèria, totes les dades que ens lliureu a través de la pàgina web quedaran incorporades en els fitxers automatitzats del museu i seran tractades d’acord amb la legalitat vigent. La finalitat és registrar-vos com a usuari per a fer-vos arribar informació. En qualsevol moment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició i/o cancel·lació sobre les dades personals facilitades, adreçant-se a info@museudelsuro.cat, mitjançant una carta al Museu del Suro de Palafrugell (Placeta del Museu del Suro, s/n, 17200 ), o al telèfon 972307825. Trobareu més informació a la Política de protecció de dades.