Servei educatiu

Preguntes freqüents

Es poden fer fotos o enregistrar vídeos al Museu?
Es poden fer fotos sense flaix i sense trípode. Es permet fer vídeos per un ús personal. Per enregistrar imatges en vídeo professional cal sol·licitar-ho amb antelació.

Es pot entrar amb motxilla al Museu?
A la recepció del Museu hi trobareu guixetes on deixar-hi les motxilles i objectes personals.

Es pot entrar menjant al Museu?
No està permès entrar menjant dins les sales del Museu.

Hi ha algun aparcament de bus proper a les instal·lacions del Museu?
Trobareu zones habilitades d’aparcaments d’autobusos al carrer Begur i al carrer de la Lluna, en cas d’estar ocupades caldrà traslladar-se a la zona de recinte firal a l’Avinguda d’Espanya.

Com es pot fer el pagament de la visita?
Amb metàl·lic, amb targeta de crèdit o per transferència bancària.

Hi ha un espai proper perque els participants puguin esmorzar abans o després de la visita?
Davant el Museu hi ha una gran plaça pública (Plaça de Can Mario) on podeu passar el temps d’espera ja sigui esmorzant o jugant.

On podem trobar recursos per treballar la visita abans o després de l’activitat al Museu?
El Museu posa a disposició dels docents un seguit de recursos educatius seguint el següent enllaç. També podeu consultar documentació específica al Centre de Documentació Ramir Medir.

Hi ha alguna subvenció/descompte per als centres educatius?
El Museu del Suro sol·licita cada curs la subvenció Indika que atorga la Diputació de Girona perquè les escoles de la província de Girona tinguin un descompte en el preu final de l’entrada. Si voleu sol·licitar aquesta subvenció us recomanem que ho feu el més aviat possible, si pot ser durant el mes de setembre, ja que la subvenció és limitada i s’acaben els recursos.
També podeu sol.licitar els ajuts de transport ArGO!nautes per a sortides escolars als museus, monuments i jaciments de la Generalitat de Catalunya. Especialment destinat per a centres educatius situats en zones socioculturalment desafavorides. Per a més informaciò seguiu aquest enllaç

I si no podem desplaçar-nos, podem treballar la temàtica del suro des de l’escola?
El servei educatiu disposa del projecte Museu km.0. L’educador a l’aula per tal d’apropar als centres educatius els continguts del Museu directament al vostre centre. Consulteu condicions.