Servei educatiu

Oferta educativa

Aproximeu-vos al llarg i sorprenent procés de transformació del suro, a través de l’ampli ventall de propostes multidisciplinàries confeccionades específicament per cada una de les etapes i públics. A través d’activitats participatives, d’iniciació pels més petits, tallers pràctics de manipulació i tecnologia, visites  guiades i teatralitzades així com activitats inclusives i per a educació especial.

Una oportunitat única per participar en una novedosa oferta d’activitats científico-tècniques.

Consulteu l’àmplia oferta educativa del Museu del Suro:

Educació especial

El servei educatiu del Museu del Suro ofereix als docents visites adaptades per a aquells alumnes amb característiques i necessitats pròpies.

A més, adaptem els nostres continguts a les vostres necessitats específiques, poseu-vos en contacte amb el servei educatiu: servei.educatiu@museudelsuro.cat

Educació en el Lleure

El Museu del Suro de Catalunya programa activitats per a esplais, casals de lleure i ludoteques durant l’època de vacances escolars. Més informació a: servei.educatiu@museudelsuro.cat

Altres equipaments patrimonials

A part de les activitats que es fan al Museu, la nostra institució gestiona diversos equipaments patrimonials del municipi que també són visitables:

  • Dipòsit d’Aigua Modernista de  Can Mario
  • Forns d’Aglomerat  Miquel Vincke & Meyer
  • Jaciment Iber (segles XI a I aC) – Conjunt Monumental de Sant Sebastià de la Guarda a Llafranc
  • Torre de Guaita del segle XV – Conjunt Monumental de Sant Sebastià de la Guarda a Llafranc

+info i reserves: servei.educatiu@museudelsuro.cat / 972 30 78 25

Elements d'interès propers

Descobriu el nostre municipi. Situat al bell mig de la Costa Brava, entre mar, camp i muntanya, el municipi de Palafrugell ofereix paisatges per a tots els gustos.

Programes pedagògics i divulgatius de la Diputació de Girona  - SUBVENCIÓ INDIKA

Els Programes Pedagògics i Divulgatius de la Diputació de Girona tenen com a finalitat materialitzar l’aproximació dels escolars al patrimoni cultural i natural de les terres de Girona. El conjunt de les activitats pedagògiques estan repartides arreu del territori gironès, i són organitzades per entitats especialitzades en aquest tipus de serveis. La Diputació de Girona, a través de l’Àrea de Cooperació Local, Cultural i d’Acció Social i del Departament de Medi Ambient, a banda de la inversió econòmica anual que hi dedica, s’encarrega de la gestió i de la coordinació de les activitats amb els grups d’escolars que les sol·liciten.

Enllaç:  Programes pedagògics i divulgatius de la Diputació de Girona

ArGO!nautes

Us informem que es poden sol.licitar els ajuts de transport ArGO!nautes per a sortides escolars als museus, monuments i jaciments de la Generalitat de Catalunya. Especialment destinat per a centres educatius situats en zones socioculturalment desafavorides.
Per a més informaciò seguiu aquest enllaç

Activitum

El Museu del Suro de Catalunya ha estat acreditat pel portat Activitum com a entitat que ofereix propostes de valor per als centres educatius de Catalunya.