Visita

Planifica la visita

Abans de la visita

Us recomanem consultar els horaris, els preus i l’accessibilitat del Museu.
A la web trobareu informació detallada de les exposicions presents i futures.
I si teniu preguntes o dubtes, podeu consultar les preguntes freqüents (FAQ) o trucar per telèfon al 972 30 78 25.

Durant la visita

El museu disposa de taquilles per deixar les vostres pertinences.

Podeu fer fotos sense flaix. No hi ha restriccions, sempre i quan no s’utilitzi trípode.
Podeu compartir les vostres sensacions a l’instant a través de les xarxes socials:

Visita en família

Els nens i nenes gaudeixen d’entrada gratuïta fins als 12 anys.
Us proposem activitats familiars de cap de setmana, i també durant les vacances de Nadal, Setmana Santa i estiu. Per a més informació, consulteu l’agenda mensual d’activitats familiars.
El Museu del Suro disposa d’instal·lacions adequades per fer la visita amb nens i nadons. Podeu fer ús dels canviadors de bolquers. I també a l’espai didàctic de l’exposició permanent els més petits gaudiran d’interactius i una taula de jocs i dibuixos.

Si us interessa podeu concertar tallers per grups familiars o celebrar l’aniversari dels vostres fills o filles a l’Aula Gèminus de tallers del Museu. Consulteu les condicions i activitats al correu servei.educatiu@museudelsuro.cat, o visiteu la secció d’activitats familiars.

Visita en grups

El Museu disposa d’una oferta de visites guiades per conèixer els diferents espais que es gestionen; Museu del Suro, Dipòsit Modernista, Conjunt Monumental de Sant Sebastià de la Guarda.

Per tal de fer la visita en grup caldrà concertar dia i hora de visita amb un mínim  d’antelació al telèfon 972 30 78 25 o per correu electrònic (info@museudelsuro.cat). El Museu us confirmarà la vostra reserva amb una carta de confirmació que caldrà presentar el dia de la visita.

En el cas de concertar una visita guiada es considera grup un mínim de 25 persones. Els responsables de grup tenen l’accés gratuït. Consulteu les nostres visites guiades.

Visita guiada al Museu. Arxiu d'imatges del MSP.
Visita guiada al Museu. Arxiu d'imatges del MSP.

Visita en grups escolars

Podeu consultar l’àmplia oferta d’activitats educatives adaptada des d’infantil fins a cicles formatius i concertar dia i hora de visita amb un mínim d’antelació al telèfon 972 30 78 25 i al correu servei.educatiu@museudelsuro.cat. El Museu us enviarà una carta de confirmació que caldrà presentar el dia de la visita.

Visita guiada al Museu. Arxiu d'imatges del MSP.
Visita guiada al Museu. Arxiu d'imatges del MSP.