Notícies

Nadal al Museu

Aquest Nadal, hem preparat una aventura molt especial per tu!
Del 6 de desembre del 2019 al 7 de gener del 2020 en l’horari habitual del Museu.

Arriba una nova edició de Nadal al Museu. Aquest any els 26 museus de la Xarxa de Museus de les Comarques de Girona s’uneixen de nou sota el lema “Aquest Nadal, hem preparat una aventura molt especial per tu!” per motivar les visites de públic familiar durant les festes nadalenques. Enguany els nens i nenes tindran el repte de descobrir les pistes que un nou visitant vingut de l’espai ha deixat preparades als museus. A través del joc de pistes encadenades els més petits podran aprendre del patrimoni cultural del museu de forma divertida, amena i inclusiva. I si venen durant les festes nadalenques, els obsequiarem amb un llibre d’activitats amb lectura fàcil per fer a casa!

Photocall del Tió i l’Arbre de Nadal del Museu
Del 6 de desembre del 2019 al 7 de gener del 2020 en l’horari habitual del Museu.

Vine a fer-te una fotografia amb el tió o l’arbre de Nadal al photocall del Museu. Fes-te seguidor de l’instagram @museudelsuro i penja la teva foto amb el hashtag #MuseudelSuro. Entre tots els participants sortejarem entrades per a qualsevol activitat o taller familiar del 2020.

Els pessebres palafrugellencs de Lluís Brias. Retrospectiva.
Exposició oberta al públic del 21 de desembre al 2 de febrer.

Des del Museu ens hem planejat per aquest Nadal fer una retrospectiva dels pessebres que Lluís Brias ha fet en la seva trajectòria. Es tracta de reproduccions d’edificis i d’espais de Palafrugell, coneguts per tothom, que posats junts ens proporcionen un pessebre de grans dimensions. Per al muntatge de tot plegat comptem, com cada any, amb la col·laboració, i l’expertesa, de l’Associació de Pessebristes del Baix Empordà.