Notícies

Inauguració de l’exposició “Sentir la sureda. Fotografies de Michele Curel”

Una cop feta la pela al bosc, el suro es posa en camions per portar-lo al comprador més proper que el pesa i selecciona per qualitats. El suro millor pagat és el que s’utilitza per a la fabricació de taps de vi.
/
Una vez sacado el corcho en el bosque es puesto en camiones para llevado al comprador más cercano para ser pesado y seleccionado en diferentes calidades. El corcho mejor pagado se utiliza para la fabricación de tapones de vino.
Una cop feta la pela al bosc, el suro es posa en camions per portar-lo al comprador més proper que el pesa i selecciona per qualitats. El suro millor pagat és el que s’utilitza per a la fabricació de taps de vi. / Una vez sacado el corcho en el bosque es puesto en camiones para llevado al comprador más cercano para ser pesado y seleccionado en diferentes calidades. El corcho mejor pagado se utiliza para la fabricación de tapones de vino.

Josep Piferrer Puig, alcalde de l’Ajuntament de Palafrugell i president de la F.P. Museu del Suro de Palafrugell

Es complau a convidar-vos a la inauguració de l’exposició “Sentir la sureda. Fotografies de Michele Curel” que tindrà lloc el proper dissabte 8 de maig, a les 19.00 h, a l’auditori del Museu del Suro.

Hi intervindran Michele Curel, fotògrafa; i Laura Terré, comissària. Es projectarà l’audiovisual “Sentir la sureda” de Michele Curel amb guió, edició i disseny sonor de José Bautista (Kansei Sound).

Places limitades. Cal inscripció prèvia al 972307825.
És obligatori l’ús de mascareta i seguir les mesures de seguretat indicades.

Nota: L’exposició romandrà oberta fins a l’1 d’agost de 2021.