Exposicions

POP UP! Llibres amb moviment

1.8.15 - 27.9.15

Els pop-up són llibres que, mitjançant mecanismes diversos, aconsegueixen efectes visuals i volum en les seves il·lustracions. Amb una història de més de set segles, estan molt arrelats en la literatura infantil, però amb aquesta exposició veurem que el ventall és molt més ampli i que podem trobar llibres pop-up de temàtiques molt diverses, de caràcter divulgatiu, pedagògic, infantil, artístic…
A la mostra es podrà veure d’una forma didàctica i interactiva com són aquests llibres, quins mecanismes tenen, com es dissenyen, qui ho fa, on es fabriquen… i es podrà gaudir d’una mostra impactant i representativa del que són aquests llibres amb moviment.
Aquesta mostra conté una selecció de la col·lecció de llibres pop-up de Núria Ochoa, que compta amb més de 700 exemplars que daten del 1900 fins al 2015. Conté llibres de temes molt diversos que han estat creats per enginyers del paper reconeguts arreu del món.
Inauguració dissabte 1 d’agost a les 20h. Exposició oberta al públic fins al 27 de setembre.
Inauguració infantil diumenge 2 d’agost a les 12h. Realitzarem activitats a l’entorn de l’exposició i es podrà participar al contacontes que hi haurà durant la inauguració.