El Museu

Com arribar-hi

Adreça
Museu del Suro de Palafrugell
Placeta del Museu del Suro, s/n
17200 Palafrugell
Veure mapa (Google Maps)

El Museu del Suro aposta per una mobilitat sostenible i segura, com són els desplaçaments a peu, en bicicleta o en transport públic, per tal de millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

Amb bicicleta
El Museu del Suro és membre de la ruta Pirinexus i Vies Verdes. Consulteu els itineraris pel Baix Empordà que us permetran arribar al Museu en bicicleta. www.viesverdes.cat  www.pirinexus.cat .
El Museu disposa d’una zona d’estacionament per bicicletes al davant del Museu, entre el carrer Begur i la Placeta del Museu del Suro.

Amb autobús
L’estació d’autobusos de Palafrugell es troba situat al carrer C/ Lluís Companys, 2  i connecta el municipi de Palafrugell amb les poblacions veïnes. Es poden consultar preus i horaris a: www.sarfa.com i al Tel. 972 61 00 06

Julivia Bus Turístic de Palafrugell
Del 27 de juny al 6 de setembre permet recórrer fàcilment els punts més emblemàtics del municipi (Palafrugell – Llafranc – Tamariu – Calella) sense necessitat d’agafar cotxe. Es poden consultar els preus, els horaris i les rutes a: http://visitpalafrugell.cat/propostes/julivia-bus-turistic/

Amb tren
L’estació de tren més propera a Palafrugell està a Flaçà, a 25 km de distància, consulteu preus i horaris a www.renfe.es. Des d’allà es poden agafar autobusos de la companyia Sarfa per anar a Palafrugell.

Amb cotxe
Des de Barcelona fins a Palafrugell hi ha 135 km. Cal agafar l’autopista AP7 direcció Girona/França i prendre la sortida 9 (Vidreres / Lloret) anar direcció Sant Feliu de Guíxols i Platja d’Aro per la C-35, continuar direcció Palamós (C-31) i prendre la sortida 331 Palafrugell Sud.

Des de la frontera amb França fins a Palafrugell hi ha 80 km. Cal agafar l’autopista AP7 direcció Barcelona i prendre la sortida 6 (Girona Nord), anar direcció La Bisbal / Palamós (C-66) i prendre la sortida Palafrugell Nord.

Amb avió
Aeroport Internacional de Barcelona – El Prat (BCN) a Palafrugell, 135 Km. Tel. 0034 93 298 38 38. Des de l’aeroport del Prat fins a l’estació d’autobús de Palafrugell hi ha autobusos diaris, amb la companyia Sarbus, Telèfon 935 806 700, consulti horaris i preus.

Aeroport Girona Costa Brava a Palafrugell, 45 Km. Tel. 0034 972 18 66 00 www.aena.es. Des de l’aeroport Girona Costa Brava fins a l’estació d’autobús de Girona hi ha autobusos diaris, amb la companyia Sagalés, amb horari segons el trànsit aeri. Telèfon 902 13 00 14 www.sagales.com. Un cop a l’estació, hi ha els autobusos de la companyia Sarfa amb serveis freqüents a Palafrugell.