El Museu

Botiga

La botiga del Museu ofereix una gran diversitat d’objectes elaborats en suro, des d’un tap a una corbata, des d’unes figures de pessebre fins a tot tipus d’estris per a la cuina i per a l’escriptori, a més de complements com arracades, bosses de mà, carteres i productes artesanals. Un ampli ventall de possibles regals i records del vostre pas pel Museu, per Palafrugell i per la Costa Brava.

Cal destacar els objectes fets amb taps de suro reciclats produïts als tallers de la Fundació Vimar, una entitat sense ànim de lucre de suport a les persones amb discapacitat intel·lectual del Baix Empordà. A més a més, s’hi poden trobar les publicacions exclusives del Museu del Suro, els quaderns didàctics dels diferents museus del Sistema Territorial Mnactec i una gran selecció de llibres sobre el suro i el món surer, entre d’altres.

Els articles que trobareu han estat acuradament seleccionats, tot seguint un criteri de qualitat i originalitat. No perdeu l’oportunitat, veniu a visitar-la i emporteu-vos un petit record.

Contacte
Telf.: 972307825
info@museudelsuro.cat

Imatge de la botiga del Museu del Suro. Autor: Pitu Garcia Batlle. Arxiu d'Imatges del MSP.
Imatge de la botiga del Museu del Suro. Autor: Pitu Garcia Batlle. Arxiu d'Imatges del MSP.