Exposicions

El color de la vida. Specialdown-art i Kim Soler

8.11.14 - 22.11.14

Projecte d’art teràpia realitzat per Kim Soler amb un grup de nois i noies amb síndrome de Down i altres discapacitats de l’Associció Síndrome de Down Virgen de las Nieves. El treball que presenten és un conjunt d’idees dissenyades per ells, després d’explicar-los la proximitat del mar i la natura que envolta Palafrugell, tenint el suro com a suport per pintar i crear.

Surart. Pintura sobre suro de Masdeu i Torrens

16.10.14 - 16.11.14

Mostra de pintura de dos artistes palafrugellencs que han optat per l’art figuratiu integrat en un suport de suro natural, amb un treball d’adaptació a les textures i formes que aporta aquest material natural, variable i irregular.

Dones del suro: treball i societat

3.5.14 - 23.7.14

Homenatge a totes aquelles dones que varen treballar en el món del suro, moltes de les quals varen passar desapercebudes pel doble fet de ser dones i obreres, però que varen tenir una importància cabdal per al desenvolupament de la indústria surera.

Paisatge surer: Mediterrani divers

1.2.13 - 14.4.13

Recorregut per la diversitat i riquesa paisatgística dels territoris surers de l’estat espanyol de la mà del fotògraf Lluís Català. Exposició produïda per Retecork, Xarxa Europea de Territoris Surers.