Notícies

El Museu del Suro participa a Som Cultura

Per tercer any consecutiu, el Museu del Suro participa a Som Cultura, el mes de les experiències culturals a la Costa Brava i el Pirineu de Girona, organitzat pel Club de Cultura i Identitat del Patronat de Turisme Costa Brava Girona. Aquest any, el Museu organitza dues activitats familiars per acostar el món del suro a la població, el dissabte 3 de novembre.

“El Suro amb cinc sentits” tindrà lloc el proper dissabte al mateix Museu a les sis de la tarda. L’espai es transformarà en un indret de descoberta, on les diferents sales, els objectes i la interacció amb ells narraran de forma poètica la història d’en Neil. Guiats per Suri Meyer, experta en navegacions a nous continents, els participants viuran una experiència que els involucrarà amb tot el cos, els sentits i la imaginació.

El mateix dissabte, però aquesta vegada davant del Monestir de Sant Feliu de Guíxols, el Museu del Suro, junt amb altres museus de les comarques gironines, surt al carrer amb “Creació de jocs de taula de suro”, en una marató de tallers per descobrir en família el patrimoni del nostre territori. L’activitat tindrà lloc de 2/4 de dotze a 2/4 d’una del migdia.

Som Cultura, continuant amb la commemoració de l’Any del Turisme Cultural, ofereix durant el mes de novembre una selecció d’activitats culturals genuïnes per descobrir l’àmplia oferta cultural, patrimonial i d’espectacles de les comarques gironines.

L’esdeveniment pretén estimular l’interès i el consum cultural tant dels habitants locals com dels visitants; donar a conèixer nous productes mitjançant noves fórmules i llenguatges; sorprendre amb propostes culturals innovadores, en definitiva, reivindicar el patrimoni monumental, artístic i tradicional de les comarques gironines.